Ndërlidhjet

Kronologjia e një konflikti

  • RFE /RL

Gori, gusht 2008.

Gori, gusht 2008.

Një vit pas konfliktit mes Rusisë dhe Gjeorgjisë, shumë çështje mbeten ende të pazgjidhura. Osetia jugore dhe Abkhazia kanë shpallur pavarësinë, dhjetëra-mijëra gjeorgjianë janë të zhvendosur, ndërkaq tensionet politike mes Tbilisit e Moskës janë të tendosura.


XS
SM
MD
LG