Ndërlidhjet

Radio Evropa e Lirë ka zgjedhur fotografitë më karakteristike, të cilat shënuan ngjarjet e javës që lëmë pas. Këtë herë në qendër të objektivit të fotoaparateve kanë qenë përmbytjet në Pakistan dhe zjarret në Rusi.
XS
SM
MD
LG