Ndërlidhjet

Arestohet vrasësi i 75 njerëzve


Autoritetet në shtetin veri-lindor të Meksikës, Nuevo Leon, kanë arrestuar një person që ka pranuar se ka vrarë 75 njerëz.

Zyra e Prokurorisë Publike ka njoftuar se Elizondo Flores, 35 vjeçar, i njohur “Arabi” është arrestuar më 20 janar me tre persona të tjerë.

Tre anëtarë tjerë të celulës kriminale të udhëhequr nga “Arabi” mbeten në arrati.

Elizondo Flores, që dyshohet se i takon bandës së drogës Los Zetas, ka pranuar mes tjerash, se ka vrarë pasagjerë të rëndomtë të autobusit, gjashtë oficerë policie dhe madje edhe dy vajza të vogla.