Ndërlidhjet

Shërbimi sekret amerikan miraton rregulla të rrepta


Pjesëtarë të Shërbimit Sekret në përcjellje të presdientit amerikan Barak Obama, foto nga arkivi

Pjesëtarë të Shërbimit Sekret në përcjellje të presdientit amerikan Barak Obama, foto nga arkivi

Shërbimi Sekret amerikan, i zënë ngushtë nga një skandal prostitucioni, ka nxjerrë udhëzime të rrepta të reja në lidhje me sjelljen e agjentëve dhe punonjësve të tij.

Kodi i ri i sjelljes është hartuar në formë memorandumi, që është parë nga agjencia Associated Press.

Ai ndalon pirjen e tepërt, argëtimin me të huajt në dhomat e hotelit dhe kalimin e kohës në lokalet famëkeqe.

Kodi thotë se agjentëve gjithashtu do t’iu caktohen disa udhëtime jashtë Shteteve të Bashkuara për të zbatuar rregullat e reja.

Ndryshimet e agjencisë vijnë pas shpërthimit të skandalit seksual në Kolumbi, ku ishin përfshirë disa prostituta.

Agjentët ishin atje për të përgatitur vizitën e presidentit amerikan Barak Obama.
XS
SM
MD
LG