Ndërlidhjet

Në disa lagje të qytetit të Fushë Kosovës në Kosovë, jetojnë disa familje të komuniteti rom. Gjendja ekonomike dhe sociale e këtyre familjeve është shumë e vështirë, ata jetojnë pa kushte minimale për jetë.

XS
SM
MD
LG