Ndërlidhjet

Feith vizitoi Zyrën Administrative në veri


Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar, Piter Feith.

Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar, Piter Feith.

Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar, Piter Feith, ka vizituar sot Zyrën Administrative të Mitrovicës Veriore, ku ka biseduar me kryesuesen e saj, Adrijana Hoxhiq, dhe pjesëtarët e tjerë të stafit.

Zyra Administrative e Veriut të Mitrovicës është themeluar me vendim të Qeverisë së Kosovës, në maj të këtij viti.

Feith i ka bërë thirrje Qeverisë që “të vazhdojë me këtë ritëm dhe të forcojë marrëdhëniet e saj me qytetarët në veri”.

“Qytetarët në veri të Kosovës dëshirojnë të marrin në kontroll çështjet që i brengosin ata më së tepërmi. Ata po fillojnë të shohin se decentralizimi iu ofron atyre përfitime reale dhe po bëhen gjithnjë e më të hapur për të punuar me strukturat, të cilat janë vërtet transparente dhe legjitime”, ka thënë Feith.
XS
SM
MD
LG