Ndërlidhjet

Nesër, rezultatet përfundimtare të regjistrimit


Kosovo Map Redesign

Kosovo Map Redesign

Rezultatet përfundimtare të regjistrimit të popullsisë në Kosovë, më 2011, do të publikohen të premten në konferencën ndërkombëtare “Regjistrimi i Popullsisë dhe Banesave në Kosovë”.

Konferenca organizohet nga Agjencia për Statistika e Kosovës dhe Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.

Përveç prezantimit të raportit të plotë dhe të detajuar për regjistrimin, mësohet se në konferencë do të flasin zyrtarë të lartë të Eurostat-it, të Divizionit për Statistika të Kombeve të Bashkuara, pastaj zyrtarë të Kosovës dhe të Zyrës së BE-së.
XS
SM
MD
LG