Ndërlidhjet

Paralajmërohen sulme për 10 vjetorin e bombardimeve të Balit


Policët duke dëgjuar instruksionet para ceremonisë së shënimit të 10 vjetorit të bombardimeve të Balit

Policët duke dëgjuar instruksionet para ceremonisë së shënimit të 10 vjetorit të bombardimeve të Balit

Policia në Indonezisë ka paralajmëruar mundësinë e sulmeve më 12 tetor, që kanë cak ceremoninë e shënimit të 10 vjetorit të bombardimeve të Balit.

Zëvendës shefi i policisë së Balit, Ketut Untung Yoga Ana tha se masat e sigurisë janë forcuar pas një “informacioni të besueshëm” se figura të njohura mund të jenë cak i sulmeve.

Ai tha se më shumë se 1000 pjesëtarë të forcave të sigurisë do të vendosen në qytet për ta mbikqyrur sigurinë gjatë këtij aktiviteti.

Kryeministrat e Indonezisë dhe Australisë do të jenë në mesin e pjesëmarrësve që do ta përcjellin këtë ceremoni.
XS
SM
MD
LG