Ndërlidhjet

Obama mban fjalimin e fitores


Obama mban fjalimin e fitores
0:00:00

Barack Obama e nisi fjalimin duke iu falenderuar votuesve dhe duke ia atribuar fitoren mbështetësve të tij. Obama tha se detyra për ta “bërë të përsosur unionin tonë, ka shkuar përpara… dhe arsyeja jeni ju”.