Ndërlidhjet

Partia Komuniste Ruse feston përvjetorin e Revolucionit Bolshevik


Gjatë tubimit të Partisë Komuniste Ruse në Moskë

Gjatë tubimit të Partisë Komuniste Ruse në Moskë

Me mijëra anëtarë, kryesisht të vjetër, të Partisë Komuniste Ruse marshuan sot në Moskë për ta shënuar 95 vjetorin e Revolucionit Bolshevik.

Grupi marshoi deri te Sheshi i Revolucionit dhe aty mbajti një tubim. Anëtarët e Lëvizjes opozitare Fronti i Majtë, të udhëhequra nga aktivisti Sergei Udaltsov gjithashtu iu bashkuan tubimit.

Anëtarët e Partisë Komuniste gjithashtu mbajtën një takim festiv në afërsi të anijes Aurora, të cilës iu besuan gjuajtjet e para që e filluan Revolucionin Bolshevik.
XS
SM
MD
LG