Ndërlidhjet

Obama i përlotur falënderon stafin e fushatës


Obama i përlotur falënderon stafin e fushatës
0:00:00

Në një video të publikuar nga fushata e tij, presidenti amerikan, Barack Obama, shihet i përlotur teksa falënderon vullnetarët dhe anëtarët e stafit të tij në Çikago, disa ditë pas fitores në zgjedhjet presidenciale.