Ndërlidhjet

Kongresi amerikan kërkon përgjigje për aferën e Petraeus


Kongresi amerikan kërkon përgjigje për aferën e Petraeus
0:00:00

Pas dorëheqjes së drejtorit të Agjencisë Amerikane të Inteligjencës, CIA, David Petraeus, Senati i Shteteve të Bashkuara të Amerkës dhe Shtëpia e Përfaqësuesve kanë vendosur të diskutojnë për këtë çështje, gjatë kësaj jave.