Ndërlidhjet

Spanja dhe Portugalia nisin protestat


Spanja dhe Portugalia nisin protestat
0:00:00

Raportohet se në Evropën Jugore sot planifikohet mbajtja e protestave, për t’i kundërshtuar masat e shtrëngimit. Spanja dhe Portugalia ishin të parat që filluan protestat në Gadishullin Iberik.