Ndërlidhjet

Lirohen Gotovina dhe Markaç


Lirohen Gotovina dhe Markaç
0:00:00

Dhoma e Apelit e Tribunalit të Hagës ka liruar nga akuzat ish-gjeneralët kroatë të luftës, Ante Gotovinën dhe Mlladen Markaçin, duke urdhëruar lirimin e menjëhershëm të tyre.