Ndërlidhjet

Pesë ditë luftime Izrael - Gaza


Pesë ditë luftime Izrael - Gaza
0:00:00

Ndërtesa e mediave lokale arabe në qytetin e Gazës dhe numri i objekteve tjera u goditën nga ajri nga ana e Izraelit, njëjtë sikurse qindra raketa nga Gaza kanë goditur Izraelin.