Ndërlidhjet

Vazhdojnë luftimet ndërmjet Izraelit dhe Rripit të Gazës


Vazhdojnë luftimet ndërmjet Izraelit dhe Rripit të Gazës
0:00:00

Luftimet ndërmjet Izraelit dhe Rripit të Gazës kanë hyrë në ditën e shtatë. Ushtria izraelite ka bërë të ditur se forcat e saj kanë qëlluar më shumë se 100 caqe në Gaza, vetëm sot dhe dje