Ndërlidhjet

Luftimet vazhdojnë, bëhet përpjekje për armëpushim


Luftimet vazhdojnë, bëhet përpjekje për armëpushim
0:00:00

Përpjekjet për të siguruar një armëpushim ndërmjet Izraelit dhe Hamasit janë rritur, pas arritjes në rajon të sekretares amerikane të shtetit, Hillary Clinton. Ajo tha se është shumë e rëndësishme që të “qetësohet” konflikti.