Ndërlidhjet

Shqiptarët e Luginës festojnë 100 vjetorin


Shqiptarët e Luginës festojnë 100 vjetorin
0:00:00

Shqiptarët e Luginës u veshën me veshje kombëtare dhe lëshuan muzikë tradicionale gjatë festimeve për 28 Nëntorin, në Preshevë