Ndërlidhjet

Programi i mëngjesit

Mbështetësit e Morsit


Mbështetësit e Morsit
0:00:00

Mbështetësit e presidentit islamik në Egjipt, Mohammed Morsi, kanë zhvilluar tubime masive në përkrahje projektkushtetutës së re dhe të dekretit të ri që i jep pushtet shtesë presidentit të vendit. Protestat në Kajro ndodhën pas disa ditësh të protestave të opozitës në Sheshin Tahrir.