Ndërlidhjet

Policia dhe protestuesit përleshen në Kajro


Policia dhe protestuesit përleshen në Kajro
0:00:00

Mijëra protestues u mblodhën jashtë pallatit Presidencial Muhamed Morsi, në Kajro, gjatë natës, duke kërkuar që presidenti të lërë ndërtesën. Policia u përlesh me protestuesit në përpjekje për t'i shpërndarë ata, me gaz lotsjellës.