Ndërlidhjet

Egjipt: Trazira vdekjeprurëse para pallatit presidencial


Egjipt: Trazira vdekjeprurëse para pallatit presidencial
0:00:00

Mbështetësit dhe kundërshtarët e presidentit të Egjiptit, Muhammad Morsi, janë përleshur rëndë në Kajro. Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur për tre njerëz të vrarë dhe mbi 350 të plagosur në trazirat jashtë pallatit presidencial.