Ndërlidhjet

Programi i mëngjesit

Vdes arkitekti 104-vjeçar, Oscar Niemeyer


Vdes arkitekti 104-vjeçar, Oscar Niemeyer
0:00:00

Arkitekti brazilian, Oscar Niemeyer, ka vdekur në moshën 104-vjeçare. Ai ka qenë ndër projektuesit e kompleksit të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, si dhe arkitekt i ndërtesave historike të kryeqytetit brazilian,Brazilias. Video: AP