Ndërlidhjet

Fillon zbatimi i IBM-së mes Kosovës dhe Serbisë


Fillon zbatimi i IBM-së mes Kosovës dhe Serbisë
0:00:00

Zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës dhe ata të Doganës, kanë bërë të ditur se në vendkalimin kufitar në Merdare dhe Jarinë ka nisur zbatimi i marrëveshjes për Menaxhimin e Integruar të Kufirit, që ndryshe njihet edhe si IBM.