Ndërlidhjet

Egjipti voton referendumin kushtetues


Egjipti voton referendumin kushtetues
0:00:00

Në Egjipt kanë nisur votimet në referendumin për kushtetutën e re. Kundërshtarët e draftit të kushtetutës, përfshirë liberalët, laikët dhe të krishterët, thonë se dokumenti është shumë islamik dhe se shkel disa të drejta themelore.