Ndërlidhjet

Ndjenjë trishtimi në Njutaun


Ndjenjë trishtimi në Njutaun
0:00:00

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, ka shprehur “dashurinë dhe lutjet” e Amerikës për familjet e 26 personave, përfshirë edhe 20 fëmijë të moshës 6 dhe 7 vjeçare, të cilët u vranë të premten gjatë një masakre në shkollë.