Ndërlidhjet

Qindra protestues në Nepal kanë bërë thirrje për masa të ashpra qeveritare kundër zyrtarëve, të cilët dyshohet se kanë plaçkitur dhe dhunuar një grua në aeroportin ndërkombëtar të Kathmandu-së, në muajin nëntor.

Viktima thuhet se është plaçkitur nga zyrtarët e aeroportit dhe është dhunuar nga një oficer i policisë, pasi është kthyer nga Arabia Saudite.

Të dy zyrtarët dhe polici janë arrestuar.

Komisioni Kombëtar për Gra thotë se mbi 15 për qind e grave të Nepalit vuajnë forma të ndryshme të abuzimit seksual gjatë jetës së tyre.
XS
SM
MD
LG