Ndërlidhjet

GM dhe Chrysler, veturat më të mira


GM dhe Chrysler, veturat më të mira
0:00:00

GM dhe Chrysler morën çmimet kryesore në "Auto Show" ndërkombëtar të Amerikës Veriore, që u mbajt në Detroit. Ky show industrial dha shenja optimiste që ekonomia në SHBA po shënon rritje.