Ndërlidhjet

Obama shpall planet për kufizim të armëve


Obama shpall planet për kufizim të armëve
0:00:00

Presidenti ameirkan, Barack Obama, ka shpallur planet për shqyrtimin e dhunës me armë. Kjo u bë pas të shtënave në një shkollë fillore në Konektikat, ku u vranë 20 nxënës dhe gjashtë persona të rritur, muajin e kaluar.