Ndërlidhjet

Pritje të mëdha në rrugëtimin e pavarësisë


Prishtinë, 16 shkurt 2013

Prishtinë, 16 shkurt 2013

Radio Evropa e Lirë ka bërë një anketë me qytetarët e Prishtinës, duke ua bërë pyetjen se çfarë mendojnë se ka ndryshuar gjatë pesë vjetëve të shtetësisë së Kosovës.

Disa nga ta thonë se jeta u është përmirësuar, ndërsa shumë të tjerë thonë se pritjet e tyre nuk janë realizuar.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

Ju ftojmë të jeni pjesëmarrës në forumin tonë. Na njoftoni me mendimet dhe pritjet tuaja në këtë përvjetor.

XS
SM
MD
LG