Ndërlidhjet

Ftohtë dhe uri në kampet siriane


Ftohtë dhe uri në kampet siriane
0:00:00

Refugjatët sirianë nëpër kampet në vendet fqinje, vuajnë nga të ftohtët dhe uria.