Ndërlidhjet

Autoritetet ruse kanë vazhduar të inspektojnë organizatat joqeveritare në gjithë vendin.

Të mërkurën, Transparency International dhe Human Rights Watch kanë qenë në mesin e organizatave që janë vizituar nga zyrtarë të Zyrës së Prokurorit dhe policë tatimorë.

Autoritetet ruse kanë mbledhur dokumente të regjistrimit dhe financave nga qindra organizata joqeveritare në javën e kaluar.

Ato thonë se janë duke verifikuar nëse OJQ-të janë në përputhje me ligjet e reja mbi financimin e huaj.
XS
SM
MD
LG