Ndërlidhjet

Në Kroaci mbahen zgjedhjet lokale


Ilustrim

Ilustrim

Në Kroaci sot mbahen zgjedhjet lokale.

Mbi 3.7 milionë votues do të kenë rastin të vendosin se kush do të qeverisë me mjediset e tyre lokale në katër vjetët e ardhshëm.

Qytetarët e Kroacisë do të zgjedhin kryetarët e komunave, prefektët, zëvendësit e tyre, si dhe anëtarët e qeverive lokale dhe rajonale.

Vendvotimet janë hapur në orën 7 dhe do të mbyllen në orën 19.
XS
SM
MD
LG