Ndërlidhjet

Raportet nga Irani thonë se gjashtë njerëz kanë vdekur dhe 348 janë sëmurë pas konsumimit të alkoolit të helmuar në provincën Kerman.

Autoritetet spitalore kanë thënë se shumica e viktimave mendohet të kenë konsumuar të mërkurën “alkool të prishur”.

Pirja e alkoolit është vepër e paligjshme dhe konsiderohet mëkat në bazë të Ligjit Islamik në Iran.

Por, alkooli i bërë në shtëpi ka tendencë të tjerë i lirë dhe i disponueshëm në tregun e zi të Iranit.
XS
SM
MD
LG