Ndërlidhjet

Jacobson viziton FSK-në në Ferizaj


Ambasadorja amerikane, Jacobson në Ferizaj është pritur nga Gjenerali Cikaqi në regjimentin per Trajnim dhe Doktrinë, 01 gusht 2013

Ambasadorja amerikane, Jacobson në Ferizaj është pritur nga Gjenerali Cikaqi në regjimentin per Trajnim dhe Doktrinë, 01 gusht 2013

Ambasadorja amerikane në Prishtinë, Tracy Ann Jacobson i ka vizituar të enjtën një ekip të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe trajnuesit e tyre amerikanë në Ferizaj, njofton një komunikatë e ambasadës së SHBA-së në Kosovë.

Ambasadorja Jacobson ka takuar ekipin TRADOK apo regjimentin e trajnimeve dhe doktrinës në kuadër të FSK-së të cilët po trajnohen nga kadetët e Korpusit Trajnues të Oficerëve Rezervë të SHBA-ve.

Trajnuesit amerikan po ndihmojnë ushtarët e FSK-së që të përmirësojnë njohuritë e tyre të anglishtes, ndërsa të njejtit më vonë do të vizitojnë edhe regjimente të tjera të FSK-së dhe do të ndërmarrin projekte të ndihmave humanitare së bashku me pjesëtarët e kësaj force.
XS
SM
MD
LG