Ndërlidhjet

Malejziani dëshiron ta zëvendësojë bisturinë me skaner


(Ilustrim)

(Ilustrim)

Sipërmarrësi nga Malejzia, Matt Chandran dëshiron që të rikthejë në qendër të vëmendjes një ide të tij të mëparshme për zëvendësimin e bisturisë me një skaner ndërsa laboratorin e autopsisë me një kompjuter “touchscreen”.

Lajmi është publikuar nga agjencia Reuters.

Ai beson që autopsia e tij digjitale mund ta zëvedësojnë traditën shekullore të prerjes së trupave pa jetë me thikë, duke shpejtuar hetimet, reduktimin e stresit të familjeve që e kanë humbur anëtarin e tyre dhe fashitjen e ndjeshmërisë fetare.
XS
SM
MD
LG