Ndërlidhjet

Rusi: Zhbllokohen importet nga Gjeorgjia


Ilustrim nga tregjet në Gjeorgji

Ilustrim nga tregjet në Gjeorgji

Eksportet gjeorgjiane të frutave për në Rusi pritet të rinisin sot, pas një bllokade shtatë vjeçare.

Kreu i agjencisë për agrokulturë të Rusisë, Sergey Dankvert, tha se ndalesat do të hiqen sot për një numër të caktuar frutash.

Rusia kishte ndaluar importin e frutave, perimeve, ujit dhe verërave gjeorgjiane në vitin 2006, si rrjedhojë e shqetësimeve për kualitetin.
XS
SM
MD
LG