Ndërlidhjet

Mbrëmë në mesnatë partitë politike në Kosovë kanë përmbyllur fushatën parazgjedhore të balotazhit.

Sot në gjithë Kosovën është heshtje parazgjedhore, ndërsa nesër do të mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve në 25 komuna.

Kryeministri Hashim Thaçi ka shfaqur bindjen se balotazhi do të përmbushë standardet e larta evropiane.

Policia e Kosovës, EULEX-i dhe KFOR-i kanë thënë se gjithçka është gati për 1 dhjetor.
XS
SM
MD
LG