Ndërlidhjet

Sot në fshatin Pasjan të Komunës së Parteshit po përsëriten zgjedhjet për kryetar të kësaj komune.

Zgjedhjet po mbahen në tri vendvotime dhe, sipas raporteve nga Komisioni Qendror Zgjedhor, ato kanë nisur me kohë dhe po zhvillohen rregullisht.

Numri i përgjithshëm i votuesve në këto tri vendvotime është 1,896.
XS
SM
MD
LG