Ndërlidhjet

Bashkimi Evropian ka vendosur të hënën të pezullojë disa nga sanksionet që ka ndaj Iranit, pas zbatimit të marrëveshjes nga ana e Teheranit për të kufizuar programin bërthamor.

Agjencitë botërore të lajmeve citojnë një deklaratë me shkrim të BE-së, në të cilën pos tjerash thuhet se pezullimi vlen për një periudhë prej gjashtë muajsh dhe është rezultat i një Plani të Përbashkët Veprimi.
XS
SM
MD
LG