Ndërlidhjet

Monedha ruse ka rënë ndaj dollarit dhe euros, gjatë mëngjesit të sotëm.

Rubla ka rënë 62.35 karshi dollarit dhe 68.51 ndaj euros në mëngjesit e sotëm.

Kjo është hera e parë që prej muajit mars që niveli i rublës prej 62 ka qenë karshi dollarit.

Dobësimi i rublës shpesh lidhet me rënien e çmimit të naftës.

XS
SM
MD
LG