Ndërlidhjet

Mustafa dhe Vuçiq biseduan me telefon


Aleksandar Vuçiq, Federica Mogherini dhe Isa Mustafa (djathtas) gjatë takimit më 13 tetor 2015 në Bruksel

Aleksandar Vuçiq, Federica Mogherini dhe Isa Mustafa (djathtas) gjatë takimit më 13 tetor 2015 në Bruksel

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka biseduar sot me telefon me kryeministrin e Kosovës, Isa Musatafa, për zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit, ka kumtuar qeveria e Serbisë.

Të dy kryeministrat kanë biseduar edhe për vazhdimin e dialogut ndërmjet Beogradit e Prishtinës.

Mëtutje në kumtesë theksohet se Aleksandar Vuçiq ka ofruar ndihmën e qeverisë së Serbisë për kapërcimin e pasojave të vërshimeve, që i kanë goditur disa komuna në Kosovë.

XS
SM
MD
LG