Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata botërore e shpalli Vitin Ndërkombëtar të Patates. Kombet e Bashkuara thanë se qëllimi është që të promovohet zhvillim i qëndrueshëm i sistemit bujqësor të kultivimit dhe industrisë së përpunimit të patates. Ekspertët thonë se rritja e kultivimit të patates mund të zbutë varfërinë në vendet në zhvillim.
XS
SM
MD
LG