E martë, tetor 21, 2014 Kosova 05:45

Shëndetësi

Ushqyeshmërinë e diktojnë edhe kushtet ekonomike

Plani i Ministrisë së Shëndetësisë për të ushqyerit ka për qëllim përmirësimin e gjendjes shëndetësore sidomos për nënat dhe fëmijët.

16.10.2014