E hënë, janar 26, 2015 Kosova 03:20

Lajmet

Viza sllovene edhe në Prishtinë

30.03.2010

Ambasada e Sllovenisë në Prishtinë ka nisur dhënien e vizave dhe të kryejë punë të tjera konsullore, ka njoftuar ministria e Jashtme e Sllovenisë.

Konsullata në Prishtinë do të punojë katër ditë në javë, nga e hënë deri të enjten, nga katër orë.

Ambasada sllovene në Prishtinë u hap në shkurt të vitit 2009, ndërsa çështjet konsullare për qytetarët e Kosovës deri tash i kryente ambasada sllovene në Shkup.

Kalendari

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015