E hënë, maj 25, 2015 Kosova 15:24

Lajmet

BE-ja, takim për ekonominë

30.01.2012
Udhëheqësit evropianë takohen sot në Bruksel për samitin që do të përqendrohet në problemet financiare të BE-së.

Në prag të këtij takimi, tri sindikatat kryesore në Belgjikë kanë shpallur grevë 24-orëshe për të protestuar kundër masave të kursimit.

Analistët thonë se njerëzit e Bashkimit Evropian janë në lodhje e sipër nga shkurtimet buxhetore dhe masat shtrënguese.

Në përgjithësi, 23 milionë njerëz janë të papunë në BE - çfarë është 10 për qind e popullsisë aktive.

Kalendari

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.