E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 22:22

Lajmet

Dhjetë të vrarë në autostradë të Floridës

30.01.2012
Së paku dhjetë persona kanë humbur jetën dhe tetëmbëdhjetë janë plagosur në aksidentin masiv të makinave, në një autostradë të Floridës.

Mbi dhjetë automjete kanë qenë të përfshira në aksident, disa prej të cilave kanë shpërthyer në flakë.

Aksidenti thuhet të ketë ndodhur për shkak të shikueshmërisë së dobët që ka shkaktuar mjegulla dhe tymi nga një zjarr në afërsi.

Kalendari