E dielë, mars 29, 2015 Kosova 18:23

Lajmet

Obama jep intervistë virtuale

30.01.2012
Presidenti amerikan Barak Obama do të japë sot intervistën e tij të parë të plotë virtuale nga Shtëpia e Bardhë, duke iu përgjigjur pyetjeve përmes faqes së internetit YouTube dhe rrjetit social Google+.

Një njoftim zyrtar për media thotë se pyetjet janë dërguar dhe votuar nga 225 mijë njerëz në YouTube.

Obama planifikon që të diskutojë me ta fjalimin e tij vjetor të 24 janarit, në të cilin u fokusua në vendet e reja të punës dhe ekonominë amerikane.

Kalendari