E dielë, maj 24, 2015 Kosova 15:11

Lajmet

Arestohet vrasësi i 75 njerëzve

30.01.2012
Autoritetet në shtetin veri-lindor të Meksikës, Nuevo Leon, kanë arrestuar një person që ka pranuar se ka vrarë 75 njerëz.

Zyra e Prokurorisë Publike ka njoftuar se Elizondo Flores, 35 vjeçar, i njohur “Arabi” është arrestuar më 20 janar me tre persona të tjerë.

Tre anëtarë tjerë të celulës kriminale të udhëhequr nga “Arabi” mbeten në arrati.

Elizondo Flores, që dyshohet se i takon bandës së drogës Los Zetas, ka pranuar mes tjerash, se ka vrarë pasagjerë të rëndomtë të autobusit, gjashtë oficerë policie dhe madje edhe dy vajza të vogla.

Kalendari

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.