E hënë, prill 21, 2014 Kosova 07:00

Lajmet

Arrestohen 5 persona në tabloidin The Sun

Ndërtesa e News Corporation

Madhësia e shkronjave - +
11.02.2012
Policia britanike ka arrestuar pesë persona të punësuar në tabloidin “The Sun” ka bërë të ditur kompania News Corporation.

“Policia ka arrestuar pesë punëtorë të tabloidit The Sun. Policia ka bastisur shtëpitë dhe zyrat e të arrestuarve”, thuhet në njoftim.

Besohet se gazetarët u kanë dhënë mito policëve në shkëmbim të informacioneve.