E premte, maj 22, 2015 Kosova 11:59

Lajmet

Gazprom planifikon shtrirjen në Shqipëri

Ilustrim

06.03.2012
Korporata ruse, Gazprom Neft e kontrolluar nga shteti, tha se një nga degët e saj ka në plan të rrisë interesat e saj të biznesit në Shqipëri dhe Greqi dhe të analizojë fillimin e operimit në Angolë.

Revista e korporatës së Gazprom Neft ka shkruajtur se dega e saj në Serbi, Industria e Naftës e Serbisë (NIS) – do të udhëheqë planet e zgjerimit.

NIS ka thënë se “do të zhvillojmë biznesin në Greqi dhe Shqipëri së bashku me Gazprom Neft, meqë kjo do të ishte një detyrë e paarritshme po që se do të ndërmerrej vetëm nga NIS”.

Kalendari

Përzgjedhja Jonë

Manuali i IS-it për militantët, përdorni ngjyrë të padukshme dhe mustaqe false

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.